1
U pripremi

GONČARENKO NAKON ŽREBA: Zvezda se ne sme potceniti, setimo se kako je prošao Krasnodar

Objavljeno: 11.12.17 u 20:40

Moskovski CSKA će nakon ispadanja iz Lige šampiona, takmičenje u na proleće nastaviti u šesnaestini finala Lige Evrope, gde ih kao rival očekuje Crvena zvezda.

Poučen iskustvo još jednog ruskog tima, Krasnodara, koji je u kvalifikacijama za drugo po veličini evropsko takmičenje eliminisan od strane crveno-belih, trener „Armejaca“ Viktor Gončarenko ističe da njegov tim mora ući maksimalno ozbiljno u dvomeč sa Zvezdom.

-Kada su određeni nosoci niko nije želeo da bude uparen sa Borusijom ili Napolijem. Svi ostali timovi su nam delovali mnogo manje opasno, ali svakog protivnika treba respektovati.- rekao je Gončarenko i nadovezao se:

-Ako budemo potcenili Zvezdu, to se neće dobro završiti. Pa Krasnodar je protiv Beograđana vodio na svom terenu, ali je onda popustio što je posle platio na gostovanju. Svima je dobro poznat stadion Zvezde i njeni navijači. Videćemo sada šta i kako, komuniciraćemo sa našim prijateljima iz Srbije koji znaju dobro ovaj tim, gledati snimke… Pokušaćemo da se spremimo što je bolje moguće za ova dva meča- rekao je trener CSKA.

Prva utakmica između Crvene zvezde i Moskovljana na programu je 13. februara u Beogradu, dok je revanš osam dana kasnije u ruskoj prestonici.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter