0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Kopenhagen, ali i na Arsenal

Objavljeno: 07.12.17 u 09:55

Napoli nam je sinoć oborio tiket i zato će umesto u Ligi šampiona sada igrati u Ligi Evrope, a mi smo upravo iz ovog takmičenja izvukli praove po kvotama ‘MaxBet’.

KOPENHAGEN – ŠERIF 1 (1.75)

Od starta sezone domaćin na oba fronta igra toplo-hladno, ali se skockalo da u svojim rukama imaju meč loptu i da pobedom mogu da se nadaju plasmanu u drugi krug.

ISTANBUL – BRAGA 1 (1.80)

Čini se da ova generacija kluba iz okoline Istanbula je pretplaćena na dobre rezultate i juriće pobedu za istorijski uspeh, pošto je rival Ludogorec na teškom ispitu u Nemackoj.

SLAVIJA (P) – ASTANA 1 (1.65)

Domaćin se nalazi u dobroj poziciji da pobedom preskoči šampiona Kazahstana, koji nije imao već dve nedelje takmičarski meč, što može da pomogne da se upišu tri boda.

ARSENAL – BATE BORISOV 1 (1.45)

Izgubili su u Kelnu, a žele kod kuće da pobedom zaokruže prolaz u proleće i tako pomognu Crvenoj zvezdi da im se priključi i sa remijem na žrebu u ponedeljak, pa se očekuje da „tobdžije“ opravdaju ulogu favorita.

Ukupna kvota po kladionici „MaxBet“ je 7.53.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter