0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kombinacija tri meča Lige šampiona i jednog Evrokupa

Objavljeno: 05.12.17 u 10:30

Sledi rasplet u grupnoj fazi Lige šampiona i borba za pozicije, kako bi se u februaru krenulo u nastavak trke za pehar, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

BARSELONA – SPORTING 1 (1.50)

Ima Barsa dva remija u šampionatu, a u Ligi šampiona gura po planu i sledi overa prvog mesta u grupi, pa se očekuje da pored nekoliko izmena u timu pobedi domaćin.

BAJERN MINHEN- PSŽ GG (1.45)

Poslastica u Minhenu je prilika za domaćina da pokuša da se revanšira rivalu za poraz u Parizu, a da navijači uzivaju u golovima na obe strane pošto su oba tima izborila plasman u drugi krug.

ROMA – KARABAG 2+ P. P. (1.90)

Nema dileme da je ‘vučica’ u formi i dobrom nizu rezultata što bi trebalo da potvrdi novom pobedom, a svakako da će gostujuća odbrana biti na ispitu i mogu da se očekuju bar dva gola do odmora.

ALBA – LOKOMOTIVA 2 (1.70)

Derbi grupe je u Berlinu, a pred domaćim navijačima prvi put na suprotnoj strani od odlaska pre dve sezone bice Saša Obradović, koji ima veoma moćan tim i ruši redom u Evropi.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 7.02.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter