0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Čukarički postiže dva gola, golovi u Đironi

Objavljeno: 04.12.17 u 10:35

Vikend je za nama, te je i ponuda u listi kladionice ‘MaxBet‘ nešto manja, ali smo mi izabrali četiri meča koja bi mogla da poboljšaju vaše finansije.

ĐIRONA – ALAVES GG (2.05)

Domaćin je sigurno favorit u ovom meču, ali i raspucana ekipa kada igra u Kataloniji. Sa druge strane Alaves nema nimalo slab tim i vreme je da plavo-beli krenu. Bar od jednog postignutog gola na teškom gostovanju.

VERONA – ĐENOVA GG (1.85)

Da ne ulazimo u dublju analizu ovoga meča, dovoljno je da pogledate poslednjih pet susreta odihranih na Bentegodiju i videćete da su oba tima postizala bar po gol. tradiciju ne valja rušiti.

ČUKARIČKI – ZEMUN D2+ (1.60)

Juče je sneg prekrio breg, danas je sunce nad Banovim Brdom, te će Čukarički i Zemun na teren. Očekuje se pobeda domaćina, ali mi idemo na sigurniju varijantu i bolju kvotu, da ‘brđani’ postignu dva gola.

KRAKOVIJA – KORONA GG (1.70)

Meč u kom nema favorita i da nije kolo kod Poljaka kakvo je bilo, ovaj meč bismo preskočili. Ovako, u Poljskoj smo videli ‘pljuskove’, pa bi oni mogli da dođu i danas. Oba tima će siugrno postići po gol.

Kvota po kladionici ‘MaxBet‘ je 10.31.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter