0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

U ‘MINUT DO 12’: Andrea Lekić stigla u Lajpcig!

Objavljeno: 02.12.17 u 14:10

Najbolja svetska rukometašica priključila se ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Andrea Lekić konačno se oporavila od povrede i od medicinskog tima je dobila ‘zeleno svetlo’ da nastupi na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Po dolasku u kamp našeg nacionalnog tima rukometašica Vardara nije skidala osmeh sa lica.

– Dobila sam zeleno svetlo da mogu da se priključim reprezentaciji i da sam spremna za najveće napore. Ono što je primarno je polako ući u rukometni ritam, jer nisam igrala mesec dana, ali nemam strah. Samopouzdanje je tu, lekari su dali zeleno svetlo i to je najbitnije. Oporavak je trebalo da traje dosta duže. Podvrgla sam se tretmanu matičnim ćelijama u Briselu i zajedno sa radom sa kondicionim trenerom u Holandiji u toj kombinaciji napravljeno je čudo da se vratim u ovom roku na teren. Bez obzira nato, želim da smanjim euforiju i idem korak po korak – rekla je Andrea za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Lekićeva će danas tek na zagrevanju videti može li da nastupi u meču protiv Kine koji Srbija igra od 15:30h u prvom kolu šampionata.

– Najbitnije je da sam srećna i nasmejana i da sam ovde. Ambicije moraju da postoje. Bez njih nema stremljenja ka vrhunskim rezultatima. Nisam bila deo ekipe, ne mogu da pričam puno. Očekujem da forma ide uzlaznom linijom iz utakmice u utakmicu. Nisam bila deo reprezentacije u prethodnom periodu, nismo imali vrhunske rezultate i nemamo prava, ni osnova da obećavamo velike stvari – istakla je Andrea Lekić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter