0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri fiksa koja ne bi trebalo da iznevere

Objavljeno: 02.12.17 u 11:10

Današnju bogatu ponudu pokušaćemo maksimalno da iskoristimo, te smo i ovog puta sastavili tiket po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

LOKOMOTIVA MOSKVA – RUBIN 1, kvota 2

Pozicije Lokomotive i Rubina na tabeli jasno ukazuju ko je favorit na ovom meču, a kvota dva na ‘keca’ prosto mami da ga probate. Očekuje se takođe tvrd meč, možete probati i sa malim brojem golova, ali lider šampionata mora da dobija ovakve utakmice ako želi da osvoji titulu.

LESTER – BARNLI 1, kvota 1,80

‘Lisice’ se nalaze u sjajnoj formi, u Lesteru je pao i Totenhem nedavno. Iako im na noge dolazi Barnli, koji je ove sezone često pomrsio konce favoritima iz vrha, danas bi tandem Vardi-Marez trebalo da donese prevagu.

ATLETIKO MADRID – REAL SOSIJEDAD 1, kvota 1,55

Duel crveno i plavo-belih ima dugu istorijsku tradiciju, a iako je Real Sosijedad solidan ove sezone, Atletiko više nema prava na kiks. U prošlom kolu pukla je ‘petarda’ protiv Levantea i ‘jorgandžije’ bi morale da dobiju ovaj meč kako bi zadržale priključak za vodećim timovima Primere.

LOKEREN – ANDERLEHT 2, kvota 1,6

Šarloa nas je juče prilično iznenadio kiksom i remijem protiv Ostendea, a upravo to bi mogao da iskoristi Anderleht i približi se drugoplasiranom timu na samo bod zaostatka. Naravno, u igri je i poteza za liderom Klub Brižom, jer se titula ne sme predati već u decembru.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ iznosi 8,93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter