0
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

LIGA ŠAMPIONA: Hrabri Partizan u poslednjoj četvrtini poklekao protiv Dinama

Objavljeno: 29.11.17 u 20:51

Crno-beli vaterpolisti poraženi su na „Banjici“ od ekipe moskovskog Dinama, rezultatom 14:10 (2:2, 4:3, 4:4, 4:1), u utakmici trećeg kola najelitnijeg evropskog takmičenja.

Srpski šampion pružio je žestok otpor jednom od pretendenata na tron u Ligi šampiona, koji je tek u poslednjoj deonici uspeo da slomi Partizanovu mladost.

Na kraju je ipak do izražaja došlo iskustvo gostiju, koji su u odlučujućih osam minuta dobili sa tri gola razlike i tako crno-belima naneli i treći poraz u takmičenju.

U ekipi Partizana najefikasniji bio je Filip Janković sa dva pogotka, a po jedan su postigli Đorđe Vučinić, Aleksandar Andrejević i Srdjan Aksentijević, Marko Janković, Marko Manojlović, Nikola Radonjić, Nikola Lukić, Djordje Lazić

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Dmitri Kolod sa tri pogotka, bivši vaterpolista Partizana, Gavril Suobtić je uz Igora Nagaeva, Nikolaja Lazareva i Igora Bičkova postigao po dva gola, dok je Duško Pjetlović bio precizan jednom.

Partizan je nakon tri odigrana kola na poslednjem mestu Grupe A, bez ostvarene pobede dok je Dinamo dtugi sa učinkom od dve pobede i jednog poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter