0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kec u ‘malom gradskom derbiju’, dvojka na Liverpul

Objavljeno: 29.11.17 u 10:11

Nastavlja se borba za bodove na evropskim meridijanima, a na tapetu je nacionalni Kup i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

STOUK – LIVERPUL 2 (1.60)

Nisu uspeli da savladaju Čelsi u velikom derbiju u subotu, pa večeras gosti imaju imperativ pobede na teškom gostovanju, gde ekipa Marka Hjuza ume da iznenadi često favorite.

ZEMUN – RAD 1 (2.05)

U okršaju rivala u Gornjoj Varoši svakako sledi intresantna predstava u kojoj domaćin hoće da posle Mačve ponovo upiše pobedu na domaćem terenu i ima lepše zimske snove tokom pauze.

LASK – VOLFSBERGER 1 (1.75)

Megdan u Lincu treba da pokaže da se domaćin nalazi na pobedničkom koloseku i da dobre partije kruniše sa još tri boda, ali rival ima svoju računicu i pokušaće da dođe bar do remija.

DUNAV – LEVSKI 2 (1.65)

Gosti iz Sofije imaju ulogu favorita mada na ovom gostovanju često se dešava da domaćin pomrsi račune iako imaju unutrašnjih problema što ide u prilog protivniku.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 9.47.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter