0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na ‘đavole’, Derbi ‘kec’

Objavljeno: 28.11.17 u 09:52

Za mnoge klubove nama pauze tokom nedelje, tako da će ponovo u borbu za bodove ili plasman u narednu rundu Kupa, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

VOTFORD – MANČESTER J. 2 (1.70)

Novi ispit za ekipu Žozea Murinja, koja juri gradskog rivala u trci za prvo mesto i nemaju pravo na kiks na gostovanju u Londonu, a očekuje se da uspešno reše ovaj zadatak.

ŠTURM – ADMIRA 1 (1.70)

Dugo su vodili na tabeli i zatim su pali, ali polako se domaćin vraća na pobednički kolosek i večeras treba da potvrde uspon upisivanjem tri boda.

OSTENDE – ST. TRUDEN 1 (1.75)

Iznenađenja u Kupu se dešavaju često, ali domaćini žele da iskoriste prednost u jednom meču i da pred svojim navijačima ostvare pun pogodak prolazom u naredni krug i blagi su favoriti.

DERBI – IPSVIČ 1 (1.65)

U odloženom meču drugog ranga u Engleskoj ne bi trebalo da ima dileme da domaćin upiše tri boda, a na njihovoj strani je više aduta u odnosu na rivala koji ima očigledno krizu rezultata.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 8.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter