1
Ostali sportovi

I TO SE DESILO: Srbija ponovo u grupi sa tzv. Republikom Kosovo!

Objavljeno: 22.11.17 u 23:34

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo mladih rukometašica u istoj grupi našle su se odgovarajuće selekcije Srbije i tzv. Kosova.

Ponavlja se ista priča iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Mlada ženska rukometna selekcija Srbije će u borbi za Svetsko prvenstvo igrati protiv takozvane države Kosovo, zajedno u grupi sa još Norveškom i Slovačkom.

Prethodno je susret Srbije i tzv. Kosova igran u Rumuniji, a ovog puta kvalifikacioni turnir će se igrati u našoj zemlji, što dodatno povećava rizik bezbednosti.

Tada je igrano bez intoniranja nacionalnih himni i obeležja država. Ovog puta, iz RSS poručuju da će postupati u skladu sa instrukcijama državnog vrha.

0
0

1 Komentara

  1. Predlazem da specijalni gost na utakmici bude predsednik Republike Srbije AV, a da u goste pozove i predsednika republike Kosovo HT–porazavajuce i ponizavajué za nasu drzavu, Jedna zemlja dve reprezentacije, jedna zemlja dva predsednika, Sta li rade nasi politicari pitam se i dokle ce trajati zamazivanje ociju Srpskom Narodu od strane Nato placenih domacih izdajnika, ali nicija nije gorela do zore, priblizava se i doci ce dan samo polako, –sve ovo ce jednom biti ruzna proslost, zato ponosno kao SRPSKI DRZAVLJANIN KLICEM***ZIVELA SRBIJA, DOLE DOMACI IZDAJNICI, SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,RUSIJA,SRBIJA,RUSIJA,SRBIJA,SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter