0
Ostali sportovi

ŠKOLSKI SPORT: Nastavljena akcija ‘Iskorači i ti’

Objavljeno: 21.11.17 u 11:32

U okviru programa „Iskorači i ti! – Sportski. Zdravo. Bezbedno”, održane su još tri akcije u Šidu, Mionici i Velikom Gradištu.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je javnoj akciji u Mionici.

– Ovim programom želimo da mladima i deci omogućimo kvalitetno provođenje slobodnog vremena, što bolju iskorišćenost postojeće sportske infrastrukture, ali i stvaranje razvijene mreže mladih edukatora koji promovišu zdrave stilove života. Odavde šaljemo sjajnu sliku sa porukom da sport treba da bude način razmišljanja, kulture i vaspitanja – istakao je Udovičić.

Akcijama promocije fudbala, košarke odbojke, šaha i karatea koje su sprovodili mladi iz Mionice prisustvovali su i predsednik Privremenog organa opštine Mionica Boban Janković, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović, direktorka Antidoping agencije Milica Vukašinović-Vesić, kao i pomoćnica ministra za omladinu Snežana Klašnja.

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić prisustvovao je akciji u tom gradu, zajedno sa pomoćnicom ministra za omladinu, Snežanom Klašnjom.

Ovaj program podržava Ministarstvo omladine i sporta, a realizuje se u saradnji sa partnerima iz omladinskog sektora (Omladinska organizacija Spirit of Youth , Studentska asocijacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, Krovna organizacija mladih Srbije i drugih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter