0
Američki fudbal

NOVA TRAGEDIJA SRPSKOG SPORTA: Poginula jedna od zvezda američkog fudbala u Srbiji

Objavljeno: 20.11.17 u 23:40

Nikola Stojanović, nekadašnji defanzivni end ekipe „Blue Dragons“ iz Beograda, poginuo je u utorak na Malti.

Stojanović je, prema pisanju portala „Blic“, pao u more prilikom pokušaja da se popenje na jedan čamac u marini, nakon čega se udavio.

„Dragi prijatelji i saigrači,

Sa ogromnom tugom objavljujemo saučešće porodici i saopštavamo vam da je naš pre svega prijatelj, a zatim saigrač Nikola Kiseli Stojanović preminuo 14.11.2017. godine.

Nikola je svim svojim srcem živeo za fudbal, zajedno sa nama, rame uz rame, branio je jarde na poziciji defanzivnog beka. Voleo je ovaj sport kako na terenu tako i van njega. Posvećen pisanju zalagao se da prenese svu svoju ljubav prema fudbalu kroz našu stranicu koju je vodio, i na kojoj je pisao. Danas, na našu ogromnu žalost mi pišemo umesto njega koji će večno da živi u srcima Plavih Zmajeva.

Nikola je deo našeg tima od 2006. godine. Igrao je u timu od 2006. do 2008. godine. Vratio se u jato 2017. godine, gde je u specijalnom timu odigrao svoju poslednju sezonu.

2009. godine bio je deo tima Vrbas Hunters, a svoju karijeru od 2010. do 2013. godine nastavlja da gradi u timu Gorštaka (današnji Pirati). Svoju ljubav prema fudbalu preneo je i na Maltu gde se sa velikim entuzijazmom zalagao za fudbal, i bio deo njihovog fleg tima.

Ništa ne može zameniti prazninu koju je Kiseli ostavio onog dana kada nas je napustio. Napustio nas je prepoznatljiv osmeh u timu, koji je uvek bio spreman da uveseli pomogne i učini sve da tim napreduje. Kako na terenu, tako i van njega borio se da uzdigne naš tim. Od tog kobnog dana, danas i svaki naredni, sve dok Plavi Zmajevi lete i Nikola će večno leteti sa nama.“, stoji u oproštajnoj poruci koju su bivši saigrači sa sajta KAF „Blue Dragons“ uputili Stojanoviću.

On se ovog leta preselio na Maltu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter