0
Auto Moto

Foto: dusanborkovic.com

TEŠKO JE MOGLO BOLJE: Borković osmi na svetu na kraju TCR šampionata

Objavljeno: 19.11.17 u 11:28

Može se reći da je iza Dušana Borkovića, vozača Alfa Romeo Đulijete, još jedna vrlo uspešna godina.

Novim bodovima koje je osvojio u Dubaiju, osmim mestom u prvoj trci i sedmim u drugoj vožnji, Dušan Borković je ukupnu sezonu završio na osmom mestu u TCR Svetskom šampionatu.

Srpski automobilista je na 20 trka sakupio ukupno 118 bodova, a prema njegovim rečima, potvrdio je da može da se trka sa najboljima, što mu je najveće priznanje ove godine.

– Bilo je ovo još jedno veliko iskustvo za mene. Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan, ali uz sve okolnosti koje su me pratile ove sezone, mislim da bolje nije moglo. Znam da sam u svakom trenutku davao sve od sebe i nadam se da nisam razočarao moje navijače koji su bili uz mene i ove godine. Veliku zahvalnost dugujem svom timu i sponzorima i verujem da ćemo naredne godine u još jačem sastavu reprezentovati Srbiju u svetu – izjavio je Borković i zaključio:

– Mislim da su moji ovogodišnji nastupi dobar pokazatelj da mi je mesto medju najvećim svetskim vozačima.

Svi su ove godine gledali u leđa Žan Karlu Vernu, koji je u timu Leopard sa vozilom Folksvagen postao novi svetski šampion u TCR šampionatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter