0
Ostali sportovi

RADNIČKI POZIVA: Dođite na rukometni praznik!

Objavljeno: 17.11.17 u 16:40

U subotu 18.novembra ljubitelje rukometa i sporta uopšte očekuje još jedan rukometni praznik u režiji RK Radnički 1964. Naime tog dana će po drugi put ove sezone sve tri takmičarske selekcije kluba odigrati svoje prvenstvene susrete i tako Kragujevčanima priuštiti svojevrstan sportski ugođaj.


Centralni događaj dana je susret 8.kola Super B lige za muškarce u kojoj će domaći rukometaši dočekati jednu od dve neporažene ekipe u dosadašnjem delu prvenstva,drugoplasirani „Novi Pazar“.
– Posle teškog gostovanja ekipi “ Topličanin” iz Prokuplja i upisane četvrte pobede ove sozone dolazi nam težak protivnik tim Novog Pazara,iskusna ekipa koja zauzima drugo mesto na tabeli, jedan neugodan protivnik za sve ekipe u ligi, tako da mogu slobodno da kažem da nas očekuje teška utakmica koja može da se okarakteriše kao derbi. Spremali smo se naporno za ovu utakmicu u svim elementima igre. Smatram da imamo kvaliteta da ostvarimo još jednu pobedu u nizu. Daćemo sve od sebe da dva boda ostanu kod kuće i tako upišemo petu pobedu ove sezone. Sa ostvarenom pobedom učvrstili bismo se na vrhu tabele. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje rukometa širom Kragujevca da dođu i podrže nas,da nam svojim prisustvom daju krila i olakšaju put ka novom trijumfu-poručio je kapiten Radničkog Jovan Bogićević.
Početak utakmice je zakazan za 18 časova a sudiće internacionalni sudijski par Dušan Stojković iz Niša i Nenad Nikolić iz Leskovca.

U predigri ovog derbija će se sastati rukometašice Radničkog 1964 u okviru 8.og kola Prve lige Zapad sa ekipom „Napredak 12“ iz Kruševca..

– Prethodna utakmica je bila teška. Iako smo poražene,mogu slobodno da kažem da sam izuzetno ponosna na svoju ekipu,jer je u svakom minutu igre zračila borbenošću i pokazala svoju dostojanstvenu stranu koju malo koja ekipa poseduje. Ni ovaj poraz nas neće sputati da nastavimo dalje.U subotu nam gostuje ekipa ,,Napredak 12″ iz Kruševca i kao do sada trudićemo se da se pokažemo u što boljem svetlu i po mogućstvu osvojimo dva boda. Pozvala bih sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže našu mladu I perspektivnu ekipu.-poručila je golman Radničkog Jelena Pojužina.
Početak meča je u 16 časpva a sudijski par čine Dimitrije Savić iz Kraljeva i Marko Jovanović iz Aranđelovca.

Tačku na nedeljni spektakl će staviti ekipa Radničkog 1964 2 koja će ukrstiti koplje u komšijskom derbiju sa ekipom „Karađorđe 2“ iz Topole u 7-om kolu Druge lige kopaonik.

– Posle lošeg starta i vezana tri poraza uspeli smo da se vratimo i pobedimo dve utakmice za redom. Nadamo se da ćemo taj niz nastaviti i sa puno samopouzdanja ulazimo u predstojeći neč protiv neugodne ekipe Karadjordja iz Topole ,sa željom da bodovi ostanu u Kragujevcu.-jasan je golman Radničkog 1964 2 Zvezdan Đokić.

Start ove utakmice je zakazan za 20:30 a pravdu će deliti sudijski par Dragan Krivokuća iz Čačka I Srđan Radeljić iz Arilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter