0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Malo golova u Lučanima, ‘dvojke’ na Monako i Dortmund

Objavljeno: 17.11.17 u 10:12

Sledi zagrevanje za vikend u borbi za bodove širom Evrope uz mnogo bolju ponudu utakmica, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

AMIJEN – MONAKO 2 (1.55)

Domaćin ima cilj da pokuša da zaustavi favorita mada u ovakvim mečevima ekipa trenera Žardima uglavnom ima oproban recept, pa se očekuje upisivanje nova tri boda.

ŠTUTGART – DORTMUND 2 (1.80)

Valjda je pauza pomogla „milionerima“ da dođu do bolje forme i da večeras u gradu „Mercedesa“ konačno pobede i prekinu crnu seriju na gostovanjima bez suspendovanog Obamejanga.

MLADOST – RADNIČKI 0-2 GOLA (1.65)

Novi kolo domaćeg šampionata se otvara u Lučanima, a oba tima se nisu baš proslavila pred pauzu i očekuje se tvrd meč bez mnogo golova što je i tradicija ova dva člana elite u međusobnim susretima.

MILANO – BAMBERG 1 (1.65)

Uporni Nemci su posle enormnog zaostatka pre dva dana uspeli da dođu do pobede nad Barselonom, a Milano je podigao nivo forme i pokušaće da pobedi na domaćem terenu.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 7.59.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter