0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

FELDIN PRED SUSRET SA STARIM ZNANCIMA: Zviždaće mi ali ne plašim ih se, volim takve situacije

Objavljeno: 16.11.17 u 21:38

Na sutrašnjem meču između Olimpijakosa i Crvene zvezde, posebna pažnja će biti usmerena ka Džejmsu Feldinu, koji je prošle sezone nastupao u redovima Panatinaikosa.

Rivalstvo tima iz Pireja sa „zelenima“ jedno je od najvećih u Evropi, a poznato je da navijači dva kluba ne prađtaju prošlost igračima koji su u prošlosti nastupali za ljutog suparnika.

Jedan od takvih igrača heste šuter iz Dominikanske republike, koji je u redove srpskog šampiona došao iz redova, olimpijakosovim navijačima omraženog, Panatinakosa.

-Ne plašim se duela sa Olimpijakosom, zviždaće mi, ali ne brinem jer volim takve situacije. Jedva čekam da izađem na parket.Moramo da zaboravimo na CSKA. Idemo u Atinu bez pritiska, znamo kako možemo da pobedimo.- rekao je Feldin.

Zvezdin šuter, je nakon poraza od CSKA istakao ono što većina navijača Zvezde misli, a to je da bi mnogo bolje bilo za tim kada bi se umesto u Areni igralo u hali „Aleksandar Nikolić“.

-Ne znam zašto hala nije puna. Lično, više bih voleo da igramo u „Pioniru“ jer je manji i bučniji, navijači su bliži terenu, čini mi se da je bolje za igrače. Buka, atmosfera, sve je bolje i nadam se da ćemo se premestiti iz Arene u „Pionir- zaključio je Feldin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter