0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

I BENFIKI JE TO U INTERESU: Živković ipak ide u Primeru, a razlog će radovati selektora Srbije!

Objavljeno: 16.11.17 u 13:12

Juče se pojavila informacija da bi Andrija Živković mogao da pojača Valensiju ili Sevilju, a danas je to potvrdio i predsednik Benfike.

Portugalski mediji juče su pisali da će Andrija Živković ići na pozajmicu u Valensiju ili Sevilju, koji bi imali i pravo otkupa na kraju sezone.

Danas je to potvrdio predsednik Benfike Luis Filipe Vijeira, uz jednu ispravku, a to je da klub ne želi da prodaje Živkovića, već samo da kroz pozajmicu izbrusi formu za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

– Moramo da budemo pažljivi zbog budućnosti Živkovića u narednih šest meseci. Verujem da će biti na Svetskom prvenstvu, igrao je dobro za mladu reprezentaciju, a sada i za A tim. Asistirao je protiv Kine, igrao odlično –  rekao je Vijeira za portugalski list ‘O Žogo’.

Bivši igrač Partizana sa Benfikom ima ugovor do 2021. godine, a ove sezone šansu dobija ‘na kašičicu’, mada je igrao i u Ligi šampiona za tim sa ‘La Luža’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter