0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Fener ruši Oli, Barsi bodovi u Nemačkoj

Objavljeno: 15.11.17 u 10:53

Većina ekipa odmara do vikenda, a zbog suženog izbora fudbalskih odlučili smo se za miks sa košarkom i izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

SPARTAK – MAČVA 1 (1.75)

Domaćin je bez Ivanovića i Ćalasana, koji su imali reprezentativne obaveze mada i pored toga imaju ulogu favorita na svom stadionu, pa se očekuje let „golubova“ u naredno kolo Kupa Srbije.

ALBINOLEFE – PRO PJACENCA 1 (1.80)

Nisu oba tima imala mnogo razloga za brigu pred komšijski okršaj, ali domaćin je u blagoj prednosti sa jasnim ciljem da dođe do nova tri boda i učvršćene pozicije na tabeli.

BAMBERG – BARSELONA 2 (1.75)

Nema dileme da je Barsa posle pobede nad Realom u Madridu u naletu i da dolaze u Nemačku da potvrde dobru formu, kao i da se iskupe za poraz od Efesa u prošlom kolu Evrolige.

FENERBAHČE – OLIMPIJAKOS 1 (1.42)

U Istanbulu je aktuelni šampion uvek favorit, a Olimpijakos nije baš u formi i ne ide im po planu od kako ne igra povređeni Spanulis, pa je posao domaćima bez sumnje olakšan.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 7.82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter