0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Orlići puno golova – baraž za Mundijal malo

Objavljeno: 14.11.17 u 09:30

Bliži se kraj obaveza reprezentativnih selekcija, a zbog ponude utakmica odlučili smo se za miks sa košarkom i za danas smo izabrali parove po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

R. IRSKA – DANSKA 1-2 GOLA (1.70)

Bez golova u Kopenhagenu je povoljan rezultat za obe selekcije, a tim koji uspe da pronađe šifru i zatrese protivničku mrežu biće bliži plasmanu u Rusiju.

JERMENIJA – SRBIJA 3-5 GOLOVA (1.80)

Domaćin je totalni autsajder u grupi, ali se svakako neće lako predati mada u njihovim mečevima su golovi tradicija, tako da treba očekivati efikasnu partiju „orlića“, koji su u naletu.

MAKEDONIJA – AUSTRIJA 2 (1.55)

Ova generacija mladih igrača Makedonije nema velike šanse da dođe do Evropskog prvenstva, a izgubili su čak i od Gibraltara, tako da Austrija treba da opravda ulogu favorita u Skoplju.

ZENIT – GRAN KANARIJA 1 (1.65)

Rusi su ostvarili solidne rezultate i imaju šanse da se plasiraju u drugi krug, ali im je potrebna pobeda u duelu sa dobrom ekipom iz Španije.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 7.82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter