0
The Best Of

FOTO: Moja Crvena zvezda

GDE SU, ŠTA RADE: Biser Vojvodine osvajao trofeje sa Zvezdom i sada brusi talente u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.17 u 23:46

Miodrag Pantelić je ekstra plaćen pri selidbi na ‘Marakanu’ i zatim je otvorio vrata našim igračima u Kini.

Kao ekstra talentovan napadač iz škole Vojvidine, Miodrag Pantelić (44) je brzo došao na scenu, a onda je ekstra plaćen za srpske uslove i preselio se u Crvenu zvezdu. Proveo je četiri godine na “ Marakani“ osvajao trofeje i 2000. godine odlazi u Dalien. Igrao je dobro i otvorio je vrata Kine našim igračima, ali je odlučio da dođe bliže kući i obuče dres Levskog. U Sofiji mu je išlo dobro, pa ponovo odlazi na Daleki istok u ekipu Sichuan odakle ponovo odlazi u Dalijen sa kojim osvaja titulu šampiona.

U klubu su odlučili da menjaju strance i usledio je povratak na šest meseci u Vošu, pa nova epizoda u Pekingu. Posle završene kineske misije, popularni Panta se 2007. godine vraća u matični klub, gde je posle dve sezone okončao igračku karijeru. Upisao je 436 mečeva i postigao 106 pogodaka.

Sa terena se seli u diroktorsku fotelju i obavlja poslove vezane za sportski sektor, ali pre par godina odlučuje se da bude trener i brusi talente u kadetskoj selekciji Vojvodine. Ide mu dobro u radu sa decom i nastavlja svoju misiju u Veterniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter