0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Sevilja ‘B’ je preslaba, Orenburg želi ponovo u ‘elitu’

Objavljeno: 12.11.17 u 09:44

Borba za bodove sledi u nižim ligama, a favoriti su u suženom izbiru utakmica na potezu i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

ZENIT 2 – ORENBURG 2 (1.65)

Jasno je da gosti imaju ambicije da se vrate na ‘elitnu’ scenu, gde su bili prošle sezone i sa nova tri boda ostaće na drugom mestu na malo više od pola odigranih utakmica.

GREMIO – VITORIA 1 (1.70)

Bez obzira na dobru zalihu Korintiansa svakako da domaćin hoće da sačuva drugu poziciju u finišu sezone, a gosti imaju plan da pokušaju da iznenade u borbi za opstanak mada im šanse nisu velike.

GRANADA – SEVILJA B 1 (1.65)

Često se dešava da poslednji tim iznenadi neku ekipu iz vrha, ali drugi tim Sevilje je izgleda slab za ovo takmičenje i sve sem pobede domaćina je ravno senzaciji.

VENECIJA – PERUĐA 1 (2.25)

U sudaru nekadašnjih članova Serije A po formi i prikazanim partijama domaćin se nalazi u blagoj prednosti, a pokušaće pred svojim navijačima da ostvare pun pogodak.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 10.41.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter