0
Vremeplov

FOTO: TWITTER

VREMEPLOV: Sada je jedan od najboljih fudbalera sveta, a kao klinac je davao golove i sa pola terena (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.17 u 23:57

Kevin de Brujne je bez sumnje među najboljima, a po nekima i najbolji vezista sveta. Navikao nas je na prelepe golove, tokom karijere je mnogo puta na atraktivan način zatresao mrežu, što i ne čudi kad pogledamo da su mu takve stvari u „krvi“ još od malih nogu.

Karijeru je započeo u Drongenu, klubu koji se zove po belgijskom gradu u kom je rođen 1991. godine, nakon čega je kao osmogodišnji dečak prešao u Gent, u kom je igrao do 2005. godine. 

Upravo u periodu provedenom u ovom klubu de Brujne je iz utakmice u utakmicu pokazivao da poseduje talenat koji će ga posle odvesti u Genk, a nakon toga slede Čelsi, gde nije dobio šansu, pa selidba u Bundesligu i Volfsburg, da bi iz Nemačke stigao u Mančester Siti i dokazao da poseduje kvalitet za najviše domete.

Na jednom susretu mlađih kategorija Genta de Brujne je, iako još uvek dečak, uspeo da iskoristi loše istrčavanje protivničkog golmana i postigne gol sa pola terena.

Ovaj pogodak možete videti na 43. sekundi snimka:

(Youtube/Belgian Red Devils)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter