0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Nema golova u Zagrebu i Belfastu

Objavljeno: 09.11.17 u 10:48

Iz Evrope se čekaju još četiri predstavnika za SP u Rusiji i polako se zahuktava Evroliga, tako da sledi novi miks parova, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

HRVATSKA – GRČKA 0- 2 GOLA (1.60)

U ovakvim mečevima se neće mnogo reskirati, pogotovo što za nekoliko dana sledi i revanš na kom su kalkulacije moguće u zavisnosti od rezultata, a verovatno u Zagrebu sledi predstava bez mnogo golova.

S. IRSKA – ŠVAJCARSKA 0-2 GOLA (1.60)

Ne treba očekivati spektakl sa golovima, a pogotovo domaćin voli da igra zatvoreno sa kontra napadima protiv ekipa koje su favoriti i Švajcarci neće juriti, već strpljivo pokušati da ostavare cilj.

MILANO – ŽALGIRIS 1 (1.70)

Nova ekipa, novi trener, što preko noći nije lako uklopiti, mada domaćin polako ulazi u pravi ritam i kod kuće su blagi favoriti protiv nepredvidivog rivala iz Kaunasa.

BARSELONA – EFES 1 (1.40)

Španci su se vratili na pobednički kolosek u tri dana vezali dve pobede, tako da večeras žele da produže niz i svakako da Turci nisu toliko moćni da ostvare iznenađenje u Barseloni.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 6.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter