0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PRED EP U HRVATSKOJ: Srbija ‘dovodi’ novog ogranizatora igre!

Objavljeno: 03.11.17 u 17:35

Rukometni savez Srbije radi na tome da za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj dovede igrača rođenog u Rijeci, Stefana Vujića.

Selektor Jovica Cvetković je otkrio da Savez i on rade sve kako bi što pre mogli da obezbede papire za Stefana Vujića, koji bi konkurisao za nacionalni tim Srbije.

– Kandidat za EP biće i Stefan Vujić iz rumunske Steaue. Kada sam pričao o organizaciji igre, on bi mogao da ima rolu srednjeg beka potpuno posvećenog ekipi. Iskusan je igrač, nastupao je za Hrvatsku. Rođen je u Hrvatskoj, roditelji su mu Srbi i od skora ima srpsko državljanstvo – rekao je Cvetković za sajt Rukometnog saveza Srbije i dodao:

Stefan je organizator igre, borac, ratnik, realizator, dobar u odbrani i napadu. Volim takve igrače – rekao je Cvetković, a prenosi sajt RSS.

Vujić je rođen u Rijeci, u karijeri je igrao za Poreč, Zagreb, kao i francuske Nant i Istr. Trenutno je član Steaue iz Bukurešta.

Interesantno, upravo Srbija i Hrvatska će se sastati u grupnoj fazi EP, a u toj grupi A su još Švedska i Island.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter