0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Tri keca i dvojka Đorđevićevog Bajerna

Objavljeno: 01.11.17 u 10:10

U mnogim grupama sledi rasplet posle ovog kola Lige šampiona, a upravo te mečeve smo iskorisitli da, pomešano sa košarkom, napravimo miks utakmica po kvotama kladionice „Maxbet„.

SEVILJA – SPARTAK (M) 1 (1.60)

Španci žele da vrate milo za drago šampionu Rusije, posle katastrofalnog poraza u Moskvi. Sigurno je da imaju prednost na domaćem terenu, a tri nova boda garantuju mirniju završnicu.

BRAGA – VARZIM 1 (2.00)

Mladi tim domaćina igra promenljivo ove sezone u drugom rangu, ali su kod kuće uspeli da ostvare par pobeda i juriće nova tri boda pred svojim navijačima.

ŠAHTJOR – FEJENORD 1 (1.60)

Ovo je prva meč lopta za Ukrajince, koji mogu da novom pobedom overe plasman u nokaut fazu i pobegnu od Napolija, koji ima tešku misiju u pokušaju da ih stigne, mada i Holanđani žele da se pomere sa nule.

BUDUĆNOST – BAJERN 2 (1.50)

Svakoj seriji dođe kraj, a svakako da Nemci mogu da zaustave zahuktalu ekipu iz Podgorice u „Morači“, pošto je srpski selektor Aleksandar Đorđević skockao moćan tom, koji deli lekcije ove sezone u Evrokupu.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 7.68.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter