0
Ostali sportovi

FOTO: BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE

NOVI PREDSEDNIK: Nenad Borovčanin na čelu Bokserskog saveza Srbije

Objavljeno: 13.10.17 u 16:05

Nekadašnji šampion Evrope preuzeo je funkciju predsednika Bokserskog saveza Srbije.

Glasanju je prisustvovalo 47 delegata i odluka je donešena jednoglasno.

Na izbornoj skupštini Bokserskog saveza Srbije odlučeno je da će bivši prvak Evrope u WBO verziji i četvrti bokser sveta, Nenad Borovčanin, postati predsednik Saveza.

Funkciju pomoćnika vršiće Miloš Gobeljić tokom četiri godine mandata. Tako je na čelo Saveza došao čovek koji ne da dovoljno poznaje materiju, već je jedan od najuspešnijih boraca koje je ikada naša zemlja imala.

– Da reči nisu prazne, već od 1. novembra naša reprezentacija, nakon tri godine pauze, ide na tronedeljne pripreme, za veliko i izuzetno značajno takmičenje koje nam sledi na nacionalnom nivou, „Zlatnu rukavicu“ koja će se održati u beogradskoj Areni 25. novembra 2017. godine. Velika zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i obezbeđenim uslovima, kako bi ovo nekada prestižno takmičenje ponovo ugledalo svetlost onakvu kakva je krasila pre par decenija. Velika zahvalnost jer bez države boks ne može na šampionski vrh, rekao je Borovčanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter