2
The Best Of

FOTO: STARSPORT

NAJSKUPLJA SLIKA: Forografija koja će oduševiti Grobare (FOTO)

Objavljeno: 12.10.17 u 23:57

Golman Partizana Vladimir Stojković pohvalio se na Instagramu fotografijom sa jednim od miljenika Grobara, a reč je o proslavi plasmana reprezentacije na Svetsko prvenstvo.

Zagrljeni Vladimir Stojković i Aleksandar Pavlović, za ponos svih Grobara. A, iza njih na ekranu još jedan miljenik juga, napadač Srbije i Njukasla Aleksadnar Mitrović. Doživljaj bi bio puniji da je fotografija crno-bela.

 

A post shared by ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) on

0
0

2 Komentara

  1. Lako ce pobeci seljak iz sela al tesko selo iz seljaka ili sto bi jos ljudi rekli dobro je biti seljak u opanak al seljak u mozak to je vex nesto drugo. Kome ti zemljak pokusavs da se ulizujes ti stvarno treba da ides kod nekog pshica da te malo pregleda svi mi razumemo profiolanizam al ti mustafa stvarno si bolestan u glavu daj se ostavi ludih komentara bice ti zivot mnogo lepsi

    0
    0
    Odgovori
  2. LEGENDE, jedan koji je MALO kasnije „PROGLEDAO“ I PRONASAO VECNU LJUBAV u ZRELIM GODINAMA, a drugi je imao tu SRECU VEC OD RODJENJA DA PRONADJE LJUBAV, SRECU I DOM !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter