0
Ostali sportovi

FOTO: Sportske igre mladih

SPORTSKE IGRE MLADIH: Najmlađi idu na mali odmor, prijem u Kikindi

Objavljeno: 11.10.17 u 14:30

U Kikindi je počelo, u Kikindi se završava. To je epilog prijema koji je održan u ovom gradu povodom svečanog zatvaranja Sportskih igara mladih u Srbiji.

U prepunoj sali Opštine, deci učesnicima i medijima obratili su se gradonačelnik Pavle Markov, predsednicaSportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković i najbolja mlada stonoteniserka Kikinde Ivana Mršić.

– Kada smo odlučili da se uključimo u Sportske igre mladih, iskreno nismo očekivali da će to biti toliko popularno. Na kraju smo dobili spektakl, sa preko 5.000 dece na otvaranju. O Kikindi se zbog SIM pričalo i u regionu. Pokazali smo i definitivno da smo grad sporta. A naših pet mališana stiglo je i do Međunarodnog finala u Splitu, osvojivši medalje. Učinićemo sve da sledeće godine budemo još bolji i obaramo rekorde – istakao je Pavle Markov, gradonačelnik Kikinde.

Ivana Jovanović bila je puna reči hvale za Kikinđane.

– Sam podatak o broju dece na otvatanju Igara u maju ove godine, govori o velikoj pozitivnoj energiji koju su deca učesnici dali celokupnim Igrama. Čestitam i gradonačelniku Markovu, njegovim saradnicima i koordinatorima iz ovog grada, na sjajnoj organizaciji. Već pregovaramo da i naredne godine Svečano otvaranje Igara bude u Kikindi – poručila je Ivana Jovanović.

Na kraju skupa posebne zahvalnice od strane SIM Srbije dobili su grad Kikinda, i koordinatori Svetlana Mirčić Vukobrat i Jelena Krvopić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter