0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Kvalifikacije se bliže kraju

Objavljeno: 10.10.17 u 10:23

Ostalo je još malo evropskih viza pre baraža u novembru za deljenje. Za nas je najvažnije da je Srbija obezbedila put u Rusiju, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

PORTUGAL – ŠVAJCARSKA 1 (1.80)

Sve pobede nanizali su gosti, a samo remi im večeras donosi prvo mesto u grupi, mada neće im biti lako da se bore sa Ronaldom i ostalim igračima aktuelnog prvaka Evrope, koji je favorit.

HOLANDIJA – ŠVEDSKA 3 + (1.60)

Rezultatski meč za prestiž pošto će Francuska verovatno overiti prvo mesto, a domaćin i da savlada rivala ostaće kratkih rukava, zbog kikseva sa starta kvalifikacija. Golovi su realna opcija.

EKVADOR – ARGENTINA 2 (1.50)

Vise nema popravnog za „gaučose“, koje posle tri uzastopna remija samo pobeda u Kitu vodi na SP u Rusiju i realno je očekivati da Mesi i ekipa odrade uspešno poslednji korak protiv rivala koji je ispao iz trke.

SRBIJA U21 – RUSIJA U21 1 (2.00)

Najbolja selekcija je ispunila cilj, a na momcima od kojih su pojedini blizu najboljeg tima je da pokušaju da dođu do nove pobede i tako zaokruže oktobarske ispite.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 8.64.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter