2
The Best Of

VREMEPLOV: Fudbalski genijalac koji je uživao u svakoj svojoj čaroliji (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.17 u 23:57

Bilo ih je na desetine kroz njegovu bogatu karijeru, a mi ih se prisećamo samo nekoliko, jer zaista vredi.

Nije bio preveliki buntovnik. Nije se puno isticao. Imao je kvalitet za najveće domete. I dostigao ih je. Tiho, ali uz mnoštvo fudbalskih bravura.

Dimitar Berbatov je igrač kog je bio greh ne gledati na terenu, pogotovo u poznim godinama, kada je u dresu Fulama ili Monaka demonstrirao fantastične fudbalske sposobnosti.

Mi ćemo se ovom prilikom prisetiti nekoliko njegovih majstorija koje ne mogu biti zaboravljene.

Najpre nas vremeplov vodi do, sada već, davnih dana kada je nosio dres Bajera iz Leverkuzena i Romi na ‘Olimpiku’ je pružio priliku da se uveri u njegove kvalitete i podari nam krajnje nesvakidašnju majstoriju, posebno kada se radi o Ligi šampiona.

(Izvor: youtube / GreatGoalTV)

Kada navijačima Mančester junajteda spomenete ime i prezime Dimitra Berbatova, veliki broj njih najpre će se setiti njegove čuvene asistencije, pre nego bilo kog gola u dresu ‘đavola’.

Radi se o čaroliji uz gol-aut liniju u utakmici protiv Vest Hema i asistencija Kristijanu Ronaldu koju i sam Portugalac verovatno i dalje pamti.

(Izvor: youtube / bayu kusuma)

U analima Premijer lige još dugo, dugo će ostati upisano ime bugarskog internacionalca koji je jedini ostvario het-trik u najvećem ‘ostrvskom’ derbiju između Mančester junajteda i Liverpula.

I to na kakav način. Pogledajte sva tri gola i uverite se, a drugi pogodak je poezija sama po sebi.

(Izvor: youtube / Stilian Shishkov)

Još jedan gol mora biti izdvojen. To je fenomenalan lob u utakmici francuskog prvenstva između Monaka i Nice.

Kao da je u pitanju futsal ili fudbal na pesku. Čak i tako je teško na ovakav način nasamarati golmana protivničke ekipe, odbranu rivala, ma ceo stadion.

To je bio Dimitar Berbatov.

(Izvor: youtube / Ligue 1 Conforama Official)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter