0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Istanbulu i Dortmundu

Objavljeno: 26.09.17 u 10:45

Samo je kiks Libereca sa igračem više sprečio da prođe tiket, a sledi novo kolo u Ligi šampiona i za danas smo izabrali parove po kvotama kladionice MaxBet.


SPARTAK (M) – LIVERPUL 2 (1.60)

Osvojen po bod na startu računa se za oba tima kao neuspeh, a posle dugog očekivanja domaćin je ponovo u eliti mada sa Englezima nema šale i oni su došli po tri boda u Moskvu.

DORTMUND – REAL GG (1.50)

U sedam pokušaja Madriđani nisu uspeli u Nemačkoj da savladaju domaćina, a tradicija se teško ruši i zato po gol na obe strane može da se očekuje od ekipa koje igraju otvoreno.

BEŠIKTAŠ – LAJPCIG GG (1.70)

U Istanbulu neće biti lako za igru debitantu u Ligi šampiona, koji će nastupiti otvorenog garda kao i domaćin posle pobede u Portu. Realno je da bude golova na obe strane u veoma intresantnom megdanu.

MONAKO – PORTO 3 + (1.70)

Jasno je da ovako složena ekipa domaćina voli da igra za gol više, a gosti posle startnog poraza nemaju mnogo izbora u „kneževini“ nego da pokušaju da iznenade dobrog rivala.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 6.93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter