0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

ENTONI RENDOLF: Pretili su mi da će me ubiti

Objavljeno: 22.09.17 u 18:26

Slovenija je po prvi put u istoriji osvojila Evropsko prvenstvo, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh “zmajčeka“ je i Amerikanac Entoni Rendolf.

Rendolf je rekao je da mu je odluka da nastupi za Sloveniju jedna od najboljih koje je doneo u karijeri.

– Bilo je fenomenalno, svi su me sjajno prihvatili. Nije bilo nikakvih problema, svi su manje-više dobro govorili engleski. Igor Kokoškov je jedan od najboljih trenera sa kojima sam radio, naučio me je mnogim stvarima koje će mi koristiti u nastavku karijere. Hemija u timu bila je neverovatna, kao i način na koji smo osvojili zlato. Definitivno jedan od vrhunaca u mojoj karijeri, rekao je Rendolf za theundefeated.com.

Rendolfov okršaj sa Kristapsom Porzingisom u četvrtfinalmom meču sa Letonijom uzrokovao je brojne reakcije navijača koji su mu čak pretili smrću.

– Danima nakon tog incidenta navijači Letonije i Turske, navijači Njujorka ostavljali su rasističke komentare, govorili mi da sam đubre i pretili da će me ubiti ako dođem u Njujork. Bilo je zanimljivo, ali nisam im odgovarao jer ne želim da trošim energiju na takve stvari, dodao je košarkaš Reala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter