0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB MUSLIN: Posao nije završen, u Austriju po sva tri boda!

Objavljeno: 21.09.17 u 12:28

Selektor Slavoljub Muslin izjavio je danas u prostorijama FSS da će Srbija ići na pobedu već u Beču, ali da ovog puta ima popravni protiv Gruzije.

Muslin je novinarima saopštio spisak pozvanih igrača za duele sa Austrijom i Gruzijom, 6. i 10. oktobra, a odmah u prvi plan upada veliki broj štopera, što je selektor lako objasnio.

– Više je centralnih bekova jer je Jagoš Vuković povređen, Nikola Maksimović suspendovan. Problem nam predstavlja i sinoćna povreda Zorana Tošića – rekao je najpre selektor Srbije Slavoljub Muslin.

– Pokušaćemo već u Austriji da overimo plasman. To nam je prvi i najvažniji meč samo što sada imamo popravni protiv Gruzije. Mi uvek idemo na tri boda, ali moramo da budemo svesni da posao nije završen – naglasio je Muslin.

Jedan od povratnika u nacionalni tim je Nemanja Milunović, štoper BATE Borisova koji je pre sedam dana gostovao u Beogdau Crvenoj zvezdi, a Muslin je zadovoljan njegovim napretkom.

Milunović je za 25 dana kada smo se prvi put okupili ostavio dobar utisak. Dobro je odigrao tri prijateljske utakmice. Posle toga se povredio i dugo nije igrao. Sada se polako vraća mada ima problema sa kolenom. Jednu je igrao, pa drugu nije, ali je sada standardan. Jeste na utakmici sa Zvezdom igrao dobro i preporučio se za povratak u tim. Takođe u Belorusiji ga prati moj pomoćnik Gurenko – rekao je Muslin.

Selektor je ponovio da on i njegov stručni štab prate sve srpske igrače, a na kraju je i pohvalio Adema Ljajića za sinoćni gol u pobedi Torina na gostovanju Udinezeu.

– Opet je na spisku jer igrama i ponašanjem to zaslužuje – zaključio je Slavoljub Muslin.

Iz prostorija FSS na Terazijama – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter