0
U pripremi

ILUMINATI ILI NEŠTO DRUGO? Neverovatne slučajnosti povezuju Nejmara i Dembelea! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.17 u 16:53

Fudbaleri Nejmar i Dembele, pored toga što su obojica kao veoma mladi i kao velike nade svetskog fudbala stigli u Barselonu, dele još jednu veoma interesantnu činjenicu, koju bi mnogi teoretičari zavere pripisali Iluminatima.

Barselona je gostovanje Hetafeu proteklog vikenda završila sa tri boda, ali bez Osmana Dembelea, koji je u 24. minutu meča napustio teren zbog povrede tetive.

No, navijačima je u oči upala jedna interesantna slučajnost (pod uslovom da je slučajnost):

Ako izuzmemo tip povrede (Dembele tetiva, Nejmar zglob), te vremena koje će provesti van terena (Dembele od 3-4 meseca, Nejmar mesec dana) i datuma (Nejmar se povredio u januaru, Dembele u septembru), sve ostalo je maltene identično.

I Nejmaru je, kao Dembeleu, to bila prva sezona, isto gostovanje Hetafeu, i isti teren.

No, ako se to može pripisati slučajnosti, naredne tri stvari zaista teraju na razmišljanje:

I Nejmar i Dembele su povređeni u 25. minutu, pored iste korner-zastavice, pri identičnom rezultatu?!

Ukoliko je ovo nekakvo predskazanje, nema sumnje da će navijači Barselone biti oduševljeni, pošto je, po povratku na teren, Nejmar postao jedan od najboljih fudbalera sveta, talenat dokazao nekim neverovatnim partijama, a Barseloni, uz Lea Mesija i Luisa Suareza, doneo dve titule šampiona Španije, te titulu prvaka Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter