1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ u Moskvi, ‘kec’ u Bernu

Objavljeno: 10.09.17 u 11:30

Favoriti se nisu baš proslavili prvog dana vikenda, ali sledi popravni i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

DINAMO (M) – ZENIT 2 (1.80)
 
Lider šampionata je na ispitu u Moskvi, ali izabranici Roberta Manćinija su spremni da uspešno reše novi zadatak i tako se učvrste na prvom mestu.
 
HERENVEN – PSV GG 3+ (1.65)
 
Holandski megadan sa golovima na obe strane je tradicija, pa nema razloga da se ovog puta razočaraju navijači i svakako da sledi otvorena predstava.
 
JANG BOJS – LUGANO 1 (1.70)
 
Druga pozicija na tabeli ispred neprikosnovenog Bazela pokazuje aspiracije ekipe iz Berna, koja hoće da pre evropske uvertire sa Partizanom ostvari još jedan pun pogodak.
 
OSMANLI – GEZTEPE 1 (1.80)
 
Prošlogodišnji učesnik grupne faze Lige Evrope nikako da krene u šampionatu da pobeđuje i danas pred svojim navijačima imaju „zicer“ protiv novajlije u elitnom rangu.
 
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 9.08.
0
0

1 Komentara

  1. Ovaj PSV me za*e*a za ‘iljadu osamsto jura na placenog cenera. igrao gg3+.Sve im jbm ono filipsovsko, da ga nisu mogli utrpati..Prva na tiketu, a sve ostalo doslo…pogodjeno: Barnli 1, Njukasl X2&0-2, Herta gg, salke 1, Bilbao 1&2-4, Gent gg, Galatasaraj X2&gg….8 parova…prvu padem za jedan gol i 7 drugih dodje, pa stvarno vise nema smisla….frustrirajuce je padati konstantno za taj jedan gol…………………morao sam i ovde podijeliti svoju frustraciju………….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter