0
Američki fudbal

Photo: Trae Patton/NBC/Philadelphia Eagles

ŠOKANTNE VESTI IZ SAD: Jedan od najvoljenijih sportista u Americi mora na otvorenu operaciju srca!

Objavljeno: 08.09.17 u 19:08

Svet sporta u Sjedinjenim Američkim Državama ostao je u šoku nakon što je saopšteno da će jedan od najvoljenijih sportista u ovoj zemlji morati na otvorenu operaciju srca.

Džon Dorenbos, doskorašnji „long sneper“ (igrač koji izvodi loptu prilikom šuteva za tri poena, PAT (poen posle tačdauna) ili pantova u američkom fudbalu) Filadelfija Iglsa, koji je u avgustu trejdovan u Nju Orleans Sejntse, nalazi se pred veoma teškom operacijom, pošto mu je na pregledima pred početak sezone doktor Džon Amos pronašao aneurizmu aorte, zbog čega je za 37-godišnjeg sportistu završena sezona, a nije isključeno da, nakon najnovijih informacija, Dorenbos okonča i karijeru.

Trener Dorenbosove nove ekipe, Nju Orleansa, Šon Tejlor, rekao je da će njegova ekipa pokrenuti postupak za povratak pika sedme runde za draft 2019. godine koji je u zamenu za Dorenbosa otišao u Filadelfiju:

Ovo stanje je urođeno. Ne znamo šta je bilo u prethodnim njegovim klubovima (Bafalo, Tenesi i Filadelfija), ali tek kod nas je otkriveno, i hitno mu je neophodna operacija. Imao je sreće, rekao je Tejlor.

Iglsi, za koje je Dorenbos igrao prethodnih 11 sezona, još uvek se nisu oglasili, ali je Dag Pederson, trener Filadelfije, odbacio optužbe da su znali za taj problem:

– Ovo je novost za mene. Siguran sam da niko ovde nije znao za to. Porazgovaraću sa medicinskim osobljem, rekao je Pederson novinarima.

Pored sportske karijere, te velikog učešća u dobrotvornim akcijama, Dorenbos je u centar javnosti SAD došao prilikom učešća u emisiji „Amerika ima talenat“, gde je svojim mađioničarskim trikovima i velikom harizmom ubrzo postao ljubimac publike, pa je stigao i do finala, gde je zauzeo treće mesto.

(Youtube/America’s got talent)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter