0
Američki fudbal

NFL: Doneta odluka o suspenziji Ezekela Eliota, pljušte tužbe

Objavljeno: 06.09.17 u 09:40

Mladi raning bek će, uprkos tome što je komisija za žalbe NFL-a odbila njegovu povodom šest mečeva suspenzije, ipak zaigrati protiv Njujork Džajantsa.

Eliota je NFL suspendovao na šest mečeva, ali je igrač Dalas Kaubojsa uložio žalbu, koja je odbijena. Ipak, zbog toga što je doneta u trenutku kada je već predat spisak igrača za prvu nedelju ovogodišnjeg šampionata, Eliot će zaigrati protiv Njujorka.

Što se tiče nastupa u daljem toku lige, mnogo toga zavisi i od sudova što u Teksasu (gde je Eliot tužio NFL), što u Njujorku (gde je NFL tužio NFLPA (asocijaciju igrača)).

Situacija je svakim danom sve komplikovanija, a prostora za pregovore nema, pošto Rodžer Godel, prvi čovek NFL-a, nema nameru da popusti, a Eliot, kao i Džeri Džons, vlasnk Dalasa, žele da na svaki mogući način odlože odsluženje kazne, ako već ne mogu da je ponište.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter