0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Malo golova u Dablinu, Velšani i Kinezi moraju do bodova

Objavljeno: 05.09.17 u 11:11

Belgija je prva selekcija iz Evrope, koja je overila plasman na SP u Rusiju, a sledi zanimljiv rasplet širom planete i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

KATAR – KINA 2 (1.80)

Dolaskom na selektorsko mesto Marčela Lipija krenula je dobra serija Kineza, koji imaju šanse da prođju ukoliko im se sklope rezultati i danas će po svaku cenu juriti tri boda.

R. IRSKA – SRBIJA 0-2 GOLA (1.60)

Nema dileme da sledi žestoka borba u Dablinu, ali da obe selekcije neće mnogo reskirati bez obzira što domaćinu igra samo pobeda ne bi trebalo očekivati mnogo golova kao u Beogradu.

MOLDAVIJA – VELS 2 (1.40)

Svakako zicer za goste da ostanu u trci za baraž pošto u poslednjem kolu gostuju u Dablinu, tako da Bejl i drugovi večeras moraju da upišu nova tri boda u Kišinjevu.

ALŽIR – ZAMBIJA 1 (1.70)

Vize za Rusiju dele se i u Africi, a domaćin pokušava da se približi cilju i samo uz uspeh u preostala dva kola mogu do najvećeg planetarnog takmičenja.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 6.85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter