0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Irsku, Austrija ne gubi u Kardifu

Objavljeno: 02.09.17 u 10:10

Na putu do plasmana na SP u Rusiji ima dosta uzbuđenja, ali je funiš veoma bitan u mnogim grupama na našem kontinentu i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice MaxBet.

GRUZIJA – R. IRSKA 2 (1.80)

U Tbilisiju se mnogi timovi moraju dobro pomučiti ako žele pun pogodak, a svakako da konkurent Srbije neće mnogo kalkulisati, pogotovo što u utorak čekaju „orlove“ u Dablinu.

VELS – AUSTRIJA X2 (1.64)

Čini se da u Kardifu domaćin nema više veliku energiju i da su u malom padu u odnosu  na prošlu godinu i uspeha na EP u Francuskoj, tako da će gosti pokušati da uzmu i tri boda za ostanak u trci.

IZRAEL – MAKEDONIJA 1 (1.75)

Prema učinku do sada svakako da je domaćin u ogromnoj prednosti, a svakako da Pandev i drugovi „preko noći“ ne mogu da uđu u pravi ritam, mada se neće lako predati.

ŠPANIJA – ITALIJA 1 (1.80)

Svakako da je megdan velikana poslastica večeri, a u Madridu „furija“ juri pobedu da overi prvo mesto u grupi i učiniće sve da savladaju „azure“.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 9.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter