4
The Best Of

FOTO: STARSPORT

‘SPECIJALNA POSETA’ NA DERBIJU: Pojačanje na jugu, novo bratstvo ili samo gosti (FOTO)

Objavljeno: 30.08.17 u 00:05

Večiti 155. derbi prošao je na svu sreću bez većih incidenata, ali samo par dana kasnije moglo bi se reći da na sreću nije bilo većih izgreda, jer su na tribinama bili i ‘gosti’ iz sveta huliganizma.

Naime, navikli smo da se na severnoj tribini pored Delija nalaze pripadnici navijačkih grupa Spartaka iz Moskve i Olimpijakosa, kao i na jugu pristalice PAOK-a i CSKA iz Moskve. Jedne godine su se sa Grobarima pojavili navijači Milana, ali oni nisu bili dobrodošli. Sada su gosti Grobara bili Poljaci, pristalice Viđev Lođa. Da li je reč samo o gostovanju ili novom bratimljenju, saznaćemo na nekim narednim utakmicama…

 


Poznato je da poljski navijači podržavaju srpska u odbrani naše svete zemlje Kosova i Metohije.

0
0

4 Komentara

  1. Goxy, gluperdo, tvoja Zvezda crvena neguje pijateljstvo sa albanskim klubovima. Prvu međunarodnu utakmicu je igrala sa repkom Albanije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupost, Vidzev Lodz je u bratskim odnosima sa Cska Moskva, tako da i Grobari u zadnjih 7 godina imaju odlicne odnose sa njima
    Novinari nista ne znate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter