0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Brižu derbi Belgije, Liverpulu ‘ostrvski’ sudar velikana

Objavljeno: 27.08.17 u 10:35

Drugi dan vikenda donosi niz derbija u Evropi i biće veoma intresantno pred dvonedeljnu pauzu, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

BRIŽ – STANDARD 1 (1.70)

Ovog leta evropska scena nije prijala domaćinu, koji je eliminisan iz Lige Evrope i ostaje im jedini zadatak da jure titulu, pa se očekuje da se protiv velikog rivala iskupe pobedom.

SION – BAZEL 2 (1.65)

Godinama unazad šampion se lagano prošeta do krune, ali danasnji ispit nije baš lak po tradiciji za goste, mada bi njihov kvalitet trebalo da donese uspeh.

LIVERPUL – ARSENAL 1 (2.10)

Poslastica na ‘Enfildu’ trebalo bi da donese veliku borbu na obe strane, a po prikazanom na startu sezone ekipa Jirgena Klopa deluje sigurnije i uigranije tako da kod nas ima početnu prednost.

GENGAMP – STRAZBUR 1 (1.80)

Ovo je dobra prilika za domaćina da upiše tri boda protiv novajlije koji se pokazao na startu takmičenja da je tvrd orah, mada domaćin kod kuće igra dobro.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 10.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter