0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u derbijima, ‘kec’ na Vojvodinu

Objavljeno: 26.08.17 u 14:25

Prvi dan vikenda nam donosi veliku ponudu širom Evrope. Sve najjače lige su u zaletu, osvajaju se bitni bodovi i igra bez kalkulacija. Mi smo i ove subote izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet‘.

LESTER – MANČESTER JUNAJTED 4+ (2.65)

Đavoli stižu kod bivšeg prvaka u veoma dobroj formi, verujemo da će samo njihova igra uticati na to da se prebaci brojka od četiri gola, ali svakako da će zapretiti Vardi, Marez, Ihenaćo i ostali.

ĐENOVA – JUVENTUS 2 (1.45)

Juventus je imao odlično transfer leto, počeo je dobru sezonu i očekuje se sigurna pobeda iako se radi o gostovanju. Crno-beli ne bi trebalo ni da prime gol danas, ali ipak bi domaća trava mogla da pomogne timu u kojem igraju Nikola Ninković i Darko Lazović.

ROMA – INTER 3-5 (1.85)

Italijanski derbiji znaju da razočaraju što se golova tiče, ali su oba tima u prvom kolu ostavila utisak da im golovi neće biti problem ove sezone. Ipak, ne bi trebalo da golmani vade loptu iz mreže više od pet puta.

LAS PALMAS – ATLETIKO 2 (1,70)

Ovakve utakmice bi ‘Jorgandžijama’ mogle da predstavljaju problem za oko mesec dana kada počne Liga šampiona, ali sada – ni najmanji. Čolo Simeone bi trebalo da večeras izađe u najjačem sastavu i bez većih problema osvoji tri boda na prvom gostovanju ove sezone.

VOJVODINA – SPARTAK 1 (1.75)

Vojvođanski derbi, ove ekipe imaju svoje kadrovske probleme, ali mi ipak ulogu favorita dajemo Vojvodini, što je učinila i kladionica MaxBet. Novosađani bi trebalo da nastave na ‘Karađorđu’ danas svoju seriju osvajanja bodova.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 21.15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter