6
The Best Of

FOTO: YouTube

HIT: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio dečaku da su Zvezda i Partizan veći klubovi od Dinama, Hajduka i Rijeke (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.17 u 12:30

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić danas je u svojoj rezidenciji primio decu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područija, a jedna od tema je bila sport.

Najzanimljivija diskusija bila je između malog Tina i predsednika Aleksandra Vučića. Naime, na pitanje prvog čoveka Srbije za koga dečak navija, odgovorio je Rijeku. Taj odgovor se ‘nije svideo’ predsedniku Srbije.

– Za Rijeku? Tino, moraš da nađeš neki veći i bolji klub da navijaš. Da budu Zvezda ili Partizan, da bude malo veći klub od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka… Dakle, ili Zvezda ili Partizan – našalio se Aleksandar Vučić.

Video Tanjuga možete da pogledate OVDE.

 

0
0

6 Komentara

  1. Kao prvo, ta deca su srpska deca samo sto su rodjena i zive u Hrvatskoj, a kao drugo Zvezda i Partizan su veci klub od bilo kog Hrvatskog !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter