0
The Best Of

FOTO: MCZ

GDE SU, ŠTA RADE: Posle Zvezde se proslavio u Škotskoj, sad radi kao trener Seltika

Objavljeno: 16.08.17 u 00:00

Miodrag Krivokapić se afirmisao sa crveno-belima, a potvrdio igrajući za Dandi Junajted i Madervil punih jedanaest sezona.

Dešavalo se da igrači pristigli iz nižerazrednih klubova u Crvenoj zvezdi pokažu talenat u punom sjaju, a jedan od njih je Miodrag Krivokapić, 58, koji je došao na mala vrata iz Nikšića.

Sutjeska je tada igrala u nižem rangu, ali je borbeni štoper radom i upornošću uspeo da bude čak pet godina među crveno-belima, i osvoji dve titule šampiona Jugoslavije uz zapaženu ulogu. Poseban pečat je „udario“ 1988. kada je odigrao 30 utakmica, a više su imali samo Žarko Đurović, Goran Milojević i Bora Cvetković.

Osvojio je i Kup Jugoslavije 1984. godine.

Tako se popularni Krivi na najlepši način oprostio od kluba iz Ljutice Bogdana, a karijeru je nastavio u Škotskoj. Prvo u Dandi Junajtedu, gde je proveo pet sezona, da bi po tri branio boje Madervila i Hampiltona, sve do 1999. godine.

Tamo je završio trenersku školu, a prvi posao je imao u Madervilu, da bi 2003. pomagao Zoranu Filipoviću u prvom timu Zvezde, a potom radio u omladinskom pogonu.

Vratio se 2008. na Ostrvo, gde radi u akademiji čuvenog Seltika. Prvo je vodio ekipu do 17, a danas je šef stručnog štaba tima do 15 godina. 

(Youtube/gobstopper68)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter