0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši vezista Crvene zvezde ima novi klub

Objavljeno: 11.08.17 u 19:10

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević ima novi klub.

Kovačević je završio je misiju u Poljskoj nastupajući za Lehiju i Slask, a sledeća stanica je Norveška. Kako saznaje HotSport, bivši igrač Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice Aleksandar Kovačević (25) je novi član Havesunda. Nekadašnji reprezentativac mlade selekcije Srbije sa kojom je ucestvovao na EP u Češkoj potpisao je ugovor na dve godine i možda će debitovati u novom dresu već u nedelju protiv Stabeka pred domaćim navijačima.
 
Kovacević se kao jedan od najtalentovanijih klinaca iz škole sa „Marakane“ okušao u Olimpijakosu, ali se u Atini zadržao samo šest meseci. Zatim se kalio dve godine u Sopotu, ali je posle povratka u Ljutice Bogdana nastavio karijeru u Poljskoj.
 
Sada je nova destinacija sever Evrope, a cilj kluba je da se pokuša u drugom delu šampionata (kraj početkom novembra) izboriti plasaman u sami vrh tabele i obezbedi „viza“ za kvalifikacije u Ligi Evrope.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter