1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NEMA ODMORA: Dejan Savić vodi i univerzitetsku reprezentaciju!

Objavljeno: 10.08.17 u 23:25

Dejan Savić, jedan od najboljih vaterpolo trenera sveta, predvodiće univerzitetsku reprezentaciju Srbije, na letnjoj Univerzijadi koja će se od 18. do 31. avgusta u kineskom Tajpeiju.

Savić je pokazao da je odan državi i da je čovek sporta. Neće uzeti odmor posle bronze na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, već je odlučio da prihvati novi odgovoran zadatak.

Kao treneru nedostaje mu samo još medalja sa Univerzitetskih igara i verujemo da će mu se želja ispuniti. Savić će predvoditi naše studente, među kojima će biti i nekoliko A reprezentativaca.

– Prezadovoljni smo i čast nam je će u ekspediciji Srbije biti i Dejan Savić, najbolji svetski vaterpolo trener. Ne sumnjamo da će nam vaterpolo doneti medalju, jer znamo svi da je Savić majstor svog posla i da je izabrao sjajan mlad tim, istakao je profesor Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Naši vaterpolisti će takmicenje po grupama otvoriti utakmicom sa Južnom Afrikom 18. avgusta, dva dana kasnije sledi derbi sa Mađarskom, a prvu fazu takmičenja okoncaće 21. avgusta mečom sa Kanadom. Srbija je u grupi sa Južnom Afrikom, Mađarskom i Kanadom.

Za vaterpolo tim Srbije na ovogodišnjoj Univerzijadi nastupiće: Đorde Lazić, Strajo Dimitrije Ristić, Lazar Dobožanov, Nemanja Vico, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Dušan Vasić, Gavril Subotić, Strahinja Rašović i Filip Radojević.

0
0

1 Komentara

  1. Običan folirant, upropastio je selekciju koja je za klasu iznad svih, Vuasinović je za njega trenerčina, kao što je bio i igrač za Savića zvanog „pileći šut“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter