0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

JUNIORSKO SP U VATERPOLU: Srbija ‘potopila’ Argentinu, neočekivano velikim rezultatom (FOTO)

Objavljeno: 05.08.17 u 21:25

Mladi srpski vaterpolisti su opravdali ulogu favorita i to na vrlo ubedljiv način.

Bili su bolji od vršnjaka iz Argentine, a rezultat meča koji je otvorio Svetsko juniorsko prvenstvo u vaterpolu bio je 25:6.

Danas je počelo Svetsko prvenstvo za juniore na bazenu ‘Milan Gale Muškatirović’ u prestonici naše zemlje. U prvom kolu B grupe su izabranici Vladimira Vujasinovića lako izašli na kraj sa rivalom.

Može se reći da je već u prvoj četvrtini bilo rešeno pitanje pobednika pošto je na kraju tog perioda naš vaterpolo tim imao vođstvo od čak sedam golova (8:1). Do poluvremena je Srbija postigla još osam, dok se Argentina nije upisivala u strelce.

FOTO: STARSPORT

U finišu su, sasvim očekivano, naši vaterpolisti smanjili tempo pa je i Argentina uspela da postigne još nekoliko golova.

Što se tiče reprezentativaca Srbije, sa po četiri gola su se istakli Lukić, Vučinić, Radojević i Radonjić, po dva su postigli Gvozdanić, Drašović, Toholj i Velkić, dok je jedan gol dao i Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter