0
U pripremi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

STIŽE ZAMENA ZA LEA: Partizan dobija veliko pojačanje iz PAOK-a?! (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.17 u 09:50

Crno-beli bi Brazilca mogli da zamene Brazilcem u svojim redovima.

Radi se o vezisti koji prodire po levom krilu a i po potrebi napadaču koji je ponikao u Botafogu, a prošlu sezonu je igrao u Pas Janjini kao pozajmljini fudbaler PAOK-a.

Žairo de Makedo da Silva, ili skraćeno Žairo, bi mogao da pute četvrto pojačanje Miroslava Đukića ovog leta, a kako za sada stvari stoje, on bio u Humsku stigao kao pozajmljeni igrač do kraja sezone uz mogućnost otkupa po isteku pozajmice.

PAOK i Aleksandar Stanojević trenutno ne računaju na ovog igrača, a kako imaju i problem sa gomilanjem fudbalera sa protora van EU, ovo je odlična šansa da uprazne jedno mesto.

Ovaj fudbaler je seniorsku karijeru započeo u Madureiri, potom igrao na pozajmicama u Internasionalu i Botafogu, a onda stigao u Evropu gde je obukao dres Trenčina. Dobre igre u Evropi, međuostalom i protiv Vojvodine, su preporučile Žaira PAOK-u koji ga je za 400.000 otkupio od slovačkog prvoligaša i potpisao četvorogodišnji ugovor sa njim.


(Izvor: YouTube/Hans Coret)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter