0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Solunu i ‘dvojka’ u Osijeku

Objavljeno: 03.08.17 u 11:13

Posle pogođenog tiketa juče sa parovima Lige šampiona, sledi zanimljiv rasplet u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

ŠKENDIJA – TRAKIA 1 (1.50)
 
Makedonci imaju veliku priliku da se plasiraju u plej-of i ponove rezultat od pre dve sezone, a potrebna im je minimalna pobeda nad rivalom iz Litvanije.
 
OSIJEK – PSV 2 (1.65)
 
U Gradskom vrtu sprema se spektakl za revanš u kojem domaćin ima gol prednosti iz Ajndhovena, ali svakako će Holanđani juriti prolaz i da opravdaju renome i ulogu favorita.
 
PAOK – OLIMPIK (D) 1 (1.40)
 
Posle „nule“ u Kijevu, u Solonu može da se očekuje pun pogodak domaćina koga sa klupe predvodi bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević. Ipak, opreznost je neophodna sa čvrstim Ukrajincima.
 
LEH – UTREHT 1 (1.80)
 
Prednost je na strani Poljaka pošto su u takmičarskoj formi, pa imaju priliku da sruše rivala koji svakako još nije na nivou pošto sampionat Holandije kreće tek za desetak dana.
 
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 6.23.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter