0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Karabag ide dalje, golovi u Minhenu

Objavljeno: 01.08.17 u 09:28

Sledi rasplet u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a najbolji klubovi iz Evrope polako podvlače crtu sa testovima i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice MaxBet.

ŠERIF – KARABAG 2 (2.25)

Moldavci su izdržali „nulu“ u Bakuu i pored brojnih prilika, koje je propustio domaćin mada u revanšu se očekuje da bolji tim iz Azerbejdžana pobedom prođe dalje.

NAPOLI – ATLETIKO (M) 3 + (1.70)

Sjajan test sledi na turniru u Minhenu za oba rivala od kojih se jedan u avgustu uključuje u poslednji krug kvalifikacija za Ligu šampiona. Sledi otvorena partija sa golovima na obe strane.

BAJERN – LIVERPUL 3 + (1.45)

Na predstavi dva velika golovi treba da budu zaštitni znak, a svakako da treneri Anćeloti i Klop neće tražiti da se strogo ispunjavaju taktički zadaci.

BRAUNŠVAJG – FIORENTINA 3 + (1.45)

Start sezone u Italiji sledi poslednjeg vikenda avgusta tako da „ljubičasti“ kombinuju sa sastavom i probaju najbolje opcije, tako da ovaj test treba da donese pogotke.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 8.04.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter